menu logo
menu logo

Menu

Over ons
Vestigingen
Iets te vieren?
What's New(s)
Your Coffee on Wheels
Contact

Locatie Kerkstraat

Lees meer

Locatie Gijsbrecht

Lees meer

Your Coffee Gijsbrecht: de nieuwe, kleurrijke hotspot van Hilversum-Zuid

Vier ‘t leven bij ons kleine zusje in de buik van de Gijsbrecht. Tijdens een uitgebreid ontbijt, een kop koffie met of zonder zoetigheid, een versbereide lunch en een alcoholvrije middagborrel. Wij vinden het fantastisch om de plek te zijn waar bekenden én wildvreemden elkaar ontmoeten.

Menu Gijsbrecht 

op deze pagina

Ga lekker zitten
De ruimte met aandacht voor elkaar
De zonnige kant
Bruisend hart in Zuid
Lekker zeg…
Ook handig om te weten

2022.07.27

Ga lekker zitten

Kom je alleen of met een groep vrienden? Bij ons zit je altijd goed: in een fauteuil bij het raam met uitzicht op de straat, aan een tafeltje voor twee bij de junglewand of op een grote bank met een groep vrienden als je wat te vieren hebt.

De ruimte met aandacht voor elkaar

De grote ramen en zachte kleuren in het karakteristieke pand zorgen voor lekker veel licht. De interieurstijl is stads met veel gebruik van hout en staal. Net als in de Kerkstraat word je zowel voor als achter de bar – met vrolijke, alerte en vriendelijke aandacht – geholpen door onze koks, barista’s, bediening en afwassers. Kom binnen in een koffiebar met een intieme sfeer en veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De zonnige kant

Bekijk ’t leven van de (nog) zonnigere kant in onze levendige binnentuin en op het ruime gevelterras aan de Gijsbrecht. Lekker een krantje lezen in de zon, een werkbespreking met een collega of bijkletsen met vrienden: alles kan - koffiekan, theekan, havermelkkan. 

Bruisend hart in Zuid 

Ervaar de authentieke sfeer op de Gijsbrecht. Alle ondernemers van bijzondere boetiekjes en ambachtelijke winkels in de straat werken hier met hart en ziel - en dat voel je. Het bruist aan alle kanten en vanaf ons voorterras kan je daar heerlijk van meegenieten. 

Lekker zeg…  

  • Bij mooi weer strijk je neer in onze afgesloten binnentuin.

  • Vier de zondag met een uitgebreid ontbijt of een heerlijke kop verse filterkoffie, verschillende soorten ijskoffie, huisgemaakte ijsthee, mapple cinnamon latte, kruidige Chai thee en met zelfgemaakte appeltaart.

  • Daarna kan je lekker uitbuiken tijdens de alcoholvrije borrel met mocktails.

Ook handig om te weten

  • In tegenstelling tot Your Coffee Kerkstraat is er op de Gijsbrecht geen ruimte voor een speciale kinderhoek. Maar de kleintjes zijn natuurlijk wel van harte welkom.

  • Onze menukaart is nét even anders dan die van de Kerkstraat. Hier en daar overlappen ze elkaar en ze vullen elkaar aan. We werken samen met onze buren Kaaskamer Hooi en Klomp én met het Olijvenhuis. Op de Gijsbrecht maken we geen tosti’s en verkopen wij geen alcohol. Een extra reden om je te laten verrassen door onze mocktails. Onze lokale en verse seizoensproducten zijn ook een feest voor je smaakpapillen én voor je lijf.

Gijsbrecht

Gijsbrecht van Amstelstraat 164
1214 BD Hilversum

Plan je route

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8:30- 17:00 uur
Woensdag:
8:30- 17:00 uur
Donderdag:
8:30- 17:00 uur
Vrijdag:
8:30- 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 - 17:00 uur
Zondag:
8:30 - 17:00 uur

 

Reserveren voor minder dan 8 personen is niet nodig!
Kom gezellig langs en wij vinden een plekje voor je. 

Binnentuin gijsbrecht.jpg

Bekijk alle openstaande vacatures!

Bekijk ons nieuwe menu

Salades van Your Coffee

Bekijk onze vestigingen