menu logo
menu logo

Menu

Over ons
Vestigingen
Iets te vieren?
What's New(s)
Your Coffee on Wheels
Contact

Locatie Kerkstraat

Lees meer

Locatie Gijsbrecht

Lees meer

Vacature : Allround medewerker vanaf 20 uur per week

Heb jij een tussenjaar en is je spaarvarken op dieet?  Reageer dan op deze vacature door je motitvatie  en cv (incl foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl t.a.v. Youri Erades

Solliciteer nu

op deze pagina

Introductie
Dit ga je doen als shiftleader
Wij zoeken jou
Herken jij jezelf in de volgende punten?
Your Coffee deal
Deal(s) op een rij.
Solliciteren

2023.12.11

Introductie

Ontmoet, verzorg, vermaak en geniet. Gezellig met je collega’s, onze gasten en de kleinste levensgenieters. Bij Your Coffee werk je in een ontspannen sfeer en schenk je persoonlijke aandacht aan gasten tijdens het ontbijt, een koffiebreak met een flink stuk taart, de lunch met lokale seizoensproducten of de namiddagborrel. Je mag er zijn wie je bent. En je maakt de sfeer op jouw unieke manier. Met opgestroopte mouwen en een glimlach.

Zijn de termen sfeer, gastvrijheid, samen en aandacht voor jou gesneden koek? Ben jij diegene die thuis gek is op feestjes en het verwennen van jouw familie? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe allround medewerker. 

Een allround medewerker bij Your Coffee is namelijk uit een ander hout gesneden. Bij ons ren je niet van A naar B, maar heb je contact met de gasten en geef jij hen een leuke tijd. Aandacht, passie en humor verliezen wij niet uit het oog. Jouw persoonlijke eigenschapen en karaktertrekken zijn onderdeel van het team, samen maken wij Your Coffee. Ben jij je aan het voorbreiden op de Hotelschool of hou je van afwisselinde en gezellige werkplek?

Dit ga je doen als allround medewerker

Je springt bij waar nodig bij onze vestiging aan de Kerkstraat in Hilversum. De ene dag werk je in de keuken, de volgende sta je te shinen achter de bar en dag nr. 3 verwelkom je onze gasten met een gulle glimlach. Zo nu en dan verzorg je  een catering op toffe locaties en je zorgt ervoor dat de werkplek(ken) altijd spik en span schoon zijn. Teamwork is waar het om draait.

Wij zoeken jou

Gastgerichte en creatieve doener met voldoende kennis van de horeca. Een pro-actieve houding en een positief karakter zijn een pre. Maar eerlijk, het draait om vrolijkheid, alerheid en samen. Your Coffee voelt als familie en in sommige gevallen is het een familie. Samen vliegen we door de dag en verwennen wij ons gasten. Daarom is het toch wel erg fijn als je blij wordt van werken in de horeca en als je openstaat voor verschillende mensen en vragen. En natuurlijk ben je stressbestendig – dat hoort er nu eenmaal bij in onze branche.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Vrolijk, alert en een teamplayer

 • Een eerlijke doener met positief karakter als norm

 • Haalt het beste uit zichzelf

 • Ambitieus en iemand met een klein scheutje horecatalent

 • Je bent niet de leukste thuis, maar de nr.2 positie is voor jou!

Your Coffee deal

Bij Your Coffee werk je op een leuke en leerzame plek in een fijne werksfeer. Wij staan open voor persoonlijke ontwikkeling en juichen iedere vorm van amibitie toe. Het zal niet de eerste keer zijn dat we, bij voldoende intresse en inzet, helpen en ondersteunen naar 'the next step'. Your Coffee Gijsbrecht en Your Coffee On Wheels zijn hier passende voorbeelden van. Als wij zorgen voor het toneel, wil jij dan zorgen voor de act? 

Deal(s) op een rij. Jij:

 1. werkt maximaal 3/4 dagen per week

 2. werkt maximaal 1 dag per weekend

 3. bent maximaal om 18:00 uur klaar met werk

 4. krijgt een uurloon conform de Your Coffee staffel

 5. krijgt maandelijks fooi

 6. luncht elke dag gratis

 7. krijgt 20% korting tijdens privébezoek

 8. werkt in een jong team, waarin je steeds nieuwe mensen ontmoet

 9. werkt op een fijne plek om je talent verder te ontwikkelen

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Youri Erades.

Binnentuin gijsbrecht.jpg

Bekijk alle openstaande vacatures

Lees meer over ons

What's new?!