menu logo
menu logo

Menu

Over ons
Vestigingen
Iets te vieren?
What's New(s)
Your Coffee on Wheels
Contact

Locatie Kerkstraat

Lees meer

Locatie Gijsbrecht

Lees meer

Vacature: Bakker 8 tot 16 uur

Bakkers klaar? Bakken Solliciteren maar! Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Youri Erades.

Solliciteer nu

GIJS - LEKKER ZEG OPTIE .jpg

op deze pagina

Introductie
Dit ga je doen als bakker
Wij zoeken jou
Herken jij jezelf in de volgende punten?
Your Coffee deal
Deal(s) op een rij
Solliciteren

2024.06.04

Introductie

Ontmoet, verzorg, vermaak en geniet. Gezellig met je collega’s, onze gasten en de kleinste levensgenieters. Bij Your Coffee werk je in een ontspannen sfeer en schenk je persoonlijke aandacht aan gasten tijdens het ontbijt, een koffiebreak met een flink stuk taart, de lunch met lokale seizoensproducten of de namiddagborrel. Je mag er zijn wie je bent. En je maakt de sfeer op jouw unieke manier. Met opgestroopte mouwen en een glimlach.

Zijn de termen au bain marie, naaldproef en ganache voor jou gesneden koek? Ben jij diegene die thuis zijn kasten vol met bakspullen heeft en elke Kerst zijn gasten aan het verwennen is? En houd jij je aan de receptuur of kan je ons overtuigen met de lekkerste proefbaksels? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe bakker(-ster). 

De taartenbakker bij Your Coffee is namelijk uit een ander hout gesneden. Certificaten, diploma’s en werkervaring vinden wij belangrijk, maar zijn geen must. Bij ons gaat kwaliteit samen met snelheid, maar de kwantiteit verliezen wij ook niet uit het oog. En tegelijkertijd ontwikkel je de eigenschappen ‘planning’ en 'organisatie'. Gaat jouw leergierige hart hier sneller van kloppen?

Dit ga je doen als taartenbakker

Je bent de spin in het web. Bij Your Coffee Kerkstraat werk je volledig zelfstandig in onze bakkerij. In deze bakkerij bereidt je de lekkerste taarten en koeken voor diverse locaties in Hilversum en omstreken. Je bakt de beroemde appeltaart, maakt deeg voor de Your Coffee style wafels en je maakt de romigste kokos-ganache van onze vegan Bounty Smile. Daarnaast ben je mede verantwoordleijke voor de inkoop, de productieplanning en je zorgt ervoor dat de bakkerij altijd spik en span is. 

Wij zoeken jou

Gastgerichte en creatieve collega met voldoende kennis en  ervaring in bakkerswereld of (restaurant)keukens. Iemand die graag meedenkt, met een hands on mentaliteit en gek op zoetigheid is. En iemand voor wie HACCP de norm is, in plaats van  een uitzondering. En natuurlijk ben je zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En angst voor grote planeetmengers werkt niet in je voordeel. Aangeizen het een solo fiunctie betreft zoeken we iemand die graag alleen of dan wel zelfstandig werkt.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Vrolijk, alert en attent

 • Geboeid om steeds nieuwe ideeën uit te proberen

 • Haalt het beste uit zichzelf en fysiek sterk

 • En dat alles met een flinke scheut humor

Your Coffee deal

Bij Your Coffee werk je op een leuke en leerzame plek in een fijne werksfeer. De tijden die jij op de werkvloer bent, vinden wij minstens zo belangrijk als de tijd die jij privé doorbrengt. Daarom mag je je jouw werkzaamheden volledig naar eigen inzicht en ritme inrichten. Wij vinden het belangrijk dat jouw planning en de kwaliteit van je baksels klopt. Hoe en wanneer je dit regelt vinden wij minder belangrijk, het eindresultaat telt.

Deal(s) op een rij. Jij:

 1. werkt maximaal 2 of 3 dagen per week (welke flexibel zijn in te richten). Werk je liever 2 of 4 halve dagen, prima!

 2. bent maximaal om 16:00 uur klaar met werk en de enige bakker waarvan de werkdag rond 9:00 uur start

 3. krijgt een uurloon conform horeca CAO

 4. krijgt maandelijks fooi

 5. krijgt 20% korting tijdens privébezoek

 6. werkt in een jong team, waarin je steeds nieuwe mensen ontmoet

 7. werkt op een fijne plek om je talent verder te ontwikkelen

Solliciteren

Maak jij ons nieuwe menu? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Youri Erades.

Binnentuin gijsbrecht.jpg

Bekijk alle openstaande vacatures

Lees meer over ons

Salades van Your Coffee

Bekijk onze vestigingen