menu logo
menu logo

Menu

Over ons
Vestigingen
Iets te vieren?
What's New(s)
Your Coffee on Wheels
Contact

Locatie Kerkstraat

Lees meer

Locatie Gijsbrecht

Lees meer

Vacature: Barista

(24 tot 32 uur)

Bakkie doen? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Youri Erades.

Solliciteer nu

Barista.jpg

op deze pagina

Introductie
Dit ga je doen als barista
Wij zoeken jou
Herken jij jezelf in de volgende punten?
Your Coffee deal
Deal(s) op een rij
Solliciteren

2022.07.26

Introductie

Ontmoet, verzorg, vermaak en geniet. Gezellig met je collega’s, onze gasten en de kleinste levensgenieters. Bij Your Coffee werk je in een ontspannen sfeer en schenk je persoonlijke aandacht aan gasten tijdens het ontbijt, een koffiebreak met een flink stuk taart, de lunch met lokale seizoensproducten of de namiddagborrel. Je mag er zijn wie je bent. En je maakt de sfeer op jouw unieke manier. Met opgestroopte mouwen en een glimlach.

Zijn de termen microfoam, doorlooptijden en cold brew voor jou gesneden koek? Raak jij niet uitgepraat over alles wat met koffie te maken heeft? En houd jij het overzicht van de barwerkzaamheden zelfs in de grootste chaos? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe koffiekoning(-in). 

Een barista bij Your Coffee is namelijk uit een ander hout gesneden. Certificaten, diploma’s en werkervaring vinden wij belangrijk, maar zijn geen must. Bij ons gaat kwaliteit samen met snelheid. En tegelijkertijd ontwikkel je de eigenschappen ‘helikopterview’ en ‘coachen’ on the job. Gaat jouw leergierige hart hier sneller van kloppen?

Dit ga je doen als barista

Je springt bij waar nodig bij onze vestigingen in Hilversum. En dan vooral achter de bar. Je bereidt en serveert bijvoorbeeld onze specialty coffee, sappen, smoothies en taart. Daarnaast bedien je onze gasten, ondersteun je collega’s, verzorg je zo nu en dan de catering op toffe locaties en je zorgt ervoor dat de bar altijd spik en span schoon is. 

Wij zoeken jou

Gastgerichte en creatieve collega met voldoende kennis en  ervaring in (koffie)bars. Iemand die graag meedenkt, met een hands on mentaliteit en zelfs de runners kan coachen. En iemand voor wie HACCP de norm is, in plaats van een uitzondering. Het is toch wel erg fijn als je blij wordt van werken in de horeca en als je openstaat voor verschillende mensen en vragen. En natuurlijk ben je stressbestendig – dat hoort er nu eenmaal bij in onze branche.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Vrolijk, alert en attent

 • Geboeid om steeds nieuwe ideeën uit te proberen

 • Haalt het beste uit zichzelf

 • En dat alles met een flinke scheut humor

Your Coffee deal

Bij Your Coffee werk je op een leuke en leerzame plek in een fijne werksfeer. De tijden die jij op de werkvloer bent, vinden wij minstens zo belangrijk als de tijd die jij privé doorbrengt. Daarom werk je bij Your Coffee nooit 2 dagen in het weekend of meer dan 4 dagen per week. En we helpen je graag om jezelf te ontwikkelen.

Deal(s) op een rij. Jij:

 1. werkt maximaal 4 dagen per week

 2. werkt maximaal 1 dag per weekend

 3. bent maximaal om 19:00 uur klaar met werk

 4. krijgt een uurloon, gemiddeld 10% hoger dan CAO

 5. krijgt maandelijks fooi

 6. luncht elke dag gratis

 7. krijgt 20% korting tijdens privébezoek

 8. werkt in een jong team, waarin je steeds nieuwe mensen ontmoet

 9. werkt op een fijne plek om je talent verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Bakkie doen? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Inge ’t Hardt.

Binnentuin gijsbrecht.jpg

Bekijk alle openstaande vacatures

Lees meer over ons

Gerecht van het moment: focaccia met gerookte kip

What's new?!